Mi vam nudimo

dizajn logotipa, najpovoljnije Beograd, Novi Sad, Niš
izrada logotipa i štampa na 400g kunzdruku
logotipi-dizajn
01

Grafički dizajn

Sigurno ste hiljadu puta čuli do sada da fotografija govori više od hiljadu reči, e tako je i sa grafičkim dizajnom. Boja I veličina fonta, izgled pozadine, kutije ili pakovanja, vizit karte… svaki deo koji je javno dostupan šalje određenu poruku o vašoj firmi I poslovanju. Zato je vrlo važno posvetiti veliku pažnju kreiranju grafičkog rešenja koji će na najbolji način ostaviti utisak kod potencijalnih klijenata vaše firme. Dobar grafički dizajner se detaljno upoznaje sa poslom za koji kreira vizuelni identitet i to radi sa punom pažnjom.
seo-optimizacija
web-programiranje
izrada-web-sajtova
02

izrada web sajtova

S obzirom na ubrzani razvoj weba I web tehnologija, nastojimo da pratimo I implementiramo nove tehnologije koje su trenutno prisutne na tržištu. Profesionalnim pristupom i analizom svih bitnih podataka za klijenta dolazimo do rešenja koje će vašoj firmi dati novu dimenziju poslovanja.

Kreiramo sajtove koji su prilagodljivi na svim uređajima, što je često najveća greška kod web prezentacija i online prodavnica.
štamapa vizit kartica ofset štamapa povoljno
Flajeri, štampa flajera Beograd,Niš ,Novi sad,Kragujevac Najjpovoljnije
ofsetna štampa brošure povoljno
03

Štampa

Mi štampamo majice, vizit kartice, flajere, reklame, postere, stikere, ambalaže, pozivnice… Koristimo najsavremenije tehnologije, boje I materijale. Kod nas možete uraditi štampu na raznim površinama I materijalima, ponudićemo vam opcije za koje ni ne znate da postoje. Nove tehnologije u štampanju omogućavaju nam da bukvalno ispunimo svaku vašu želju. Kod nas možete uraditi skoro sve vrste štampi: ofset, digitalnu, tampon...
Brendiranje bilborda, citylight panela, svetlecih reklama najpovoljnija cena brendiranja i štampe - Digitalna  Štampa Beograd ,Niš
04

Brendiranje izloga i lokala

Brendiranje je danas veoma važan proces u poboljšanju vidljivosti bilo koje poslovne ideje. Zamislite samo kada pođete da kupite pantalone.

Da li ćete pre ući u lokal koji ima prazan izlog ili eventualno jedan model pantalona na nekoj lutki ili ćete ući baš tamo gde je zalepljena reklama da su sve pantalone ispod 1000 dinara?

Većina će izabrati ovaj drugi, e u tome je moć brendiranja. Brendiran lokal vas prosto mami da uđete unutra.

05

Digitalni Marketing

Tradicionalni marketing je dobar, ali digitalni je još bolji. Zašto? Zato što vam omogućava da sebi birate klijente, da birate lokacije koje ćete pogađati, određene grupe ljudi, firme...

Digitalni marketing pruža toliko mogućnosti, koje ne možete ni da zamislite. Kompletan digitalni marketing važan je za svaku firmu, za svaki proizvod ili uslugu. Počev od SEO, tj. optimizacije, pa sve do sponzorisanih objava i sajta na guglu.

Las Padinas
Dizajn studio

Nalazimo se

Las Padinas Design
Radnička, Čukarica
11000 Beograd

Javite nam se

  • + 381 63 88 66 857
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.