Izrada Web sajtova
<Html 5>

napravite web prezentaciju

Nemati web prezentaciju svog proizvoda ili usluge u virtuelanom svetu danas je totalno neprihvatljivo. Kada vas nema na interentu, to je kao da ne postojite. S obzirom na ubrzani razvoj weba i web tehnologija, nastojimo da pratimo i implementiramo nove tehnologije koje su trenutno prisutne na tržištu.

Profesionalnim pristupom i analizom svih bitnih podataka za klijenta dolazimo do rešenja koje će vašoj firmi dati novu dimenziju poslovanja.

Kreiramo sajtove koji su prilagodljivi na svim uređajima. Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo iskustvu korisnika (user experience, UX design), trudimo se da sajt bude maksimalno jasan, lak za korišćenje. A sa druge strane, vodimo računa i o administratorima koji će sajt održavati, pa dizajn i funkcionalnost sajta prilagođavamo na način da održavanje bude maksimalno lako i jednostavno.

01

Izrada Web sajtova

Svesni smo da danas svako ima web prezentaciju i zato je naša poslovna politika da pažljivo obradimo konkurenciju i stvorimo ozbiljnu prezentaciju koja će privući pažnju svih potencijalnih klijenata.

Kontaktirajte nas ako želite da vas neko adekvatno predstavi na internetu.

02

Izrada Web prodavnice

Kada radimo online shop, radimo ga tako da kupcima bude lak i brz za korišćenje, ali i vama za održavanje, kao i da bude atraktivan.


Pišite nam ukoliko želite da prodajte usluge ili proizvode putem interneta.


03

Održavanje sajtova

Mi nudimo administraciju sajta kako za naše, tako i za tuđe prezentacije.

Možemo vam ponuditi i celodnevnu administraciju sajta i biti stalno na raspolaganju.

Kontaktirajte nas i informišete se o cenama i vrstama usluga.

04

SEO optimizacija

Analitika i SEO optimizacija su jako bitne kako bi se vaš web sajt dobro pozicionirao na interntu, u saradnji sa klijentom i istrazivanjem delatnosti kao i tržišta dolazimo do ključnih reči kojima priblizavamo naše klijente ciljnoj grup.

Usluge koje ćemo vam ponuditi i samim tim uštedeti vreme i novac

Neka vaš posao bude u koraku sa vremenom

Da bi web sajt ili online šop radili kako treba i iz njih bio izvučen pun potencijal koji mogu da pruže, važno je adekvatno ih održavati. Održavanje sajtova podrazumeva veliki broj usluga, a vi birate šta je vama potrebno. Ako ne dostižete pun potencijal koji vam je na raspolaganju, važno je da izaberete firmu od poverenja koja će na najbolji način predstaviti vaše poslovanje na interentu.

Optimizacija sajta je jako važna za poziju vašg sajta na gugl pretraživaču. Klijenti ne vole mnogo da traže, pa uglavnom kontaktiraju prve firme koje se pojave na guglu. Zato je vrlo važno da budete prvi ili bar među privma.

Trudimo se da vaš sajt prilagodimo vašim potrebama ali i da korisnicima sajta omogućimo najbolje moguće iskustvo i da sajt bude maksimalno user friendly za svakoga.

Sve na
jednom mestu

 • Izrada web sajtova
 • Izrada web prodavnice
 • Održavanje sajtova
 • Izrada CMS Sistema
  Joomla, WordPres,
  Prestashop

Mi koristimo

 • CSS, Html 5, Java
izrada web sajta frame responsive
izrada web sajta frame responsive tehnologija

Las Padinas
Dizajn studio

Nalazimo se

Las Padinas Design
Radnička, Čukarica
11000 Beograd

Javite nam se

 • + 381 63 88 66 857
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.